Alles wat je moet weten over Rollup Display

Wat is een Rollup Display?

Een Rollup Display is een opvouwbare banner die gebruikt wordt om informatie weer te geven op beurzen, conferenties, evenementen en in winkels. Het uit een stalen frame waarop een banner wordt afgedrukt en die opgerold wordt in een cassette die gemakkelijk te vervoeren is.

Soorten Rollup Displays

Er zijn verschillende soorten Rollup Displays beschikbaar, elk met hun eigen kenmerken en voordelen. Hier zijn enkele van de meest waarschijnlijke soorten:

- Enkelzijdige of dubbelzijdige displays: enkelzijdige displays kunnen aan één kant worden gebruikt, terwijl dubbelzijdige displays aan beide kanten kunnen worden gebruikt voor maximale zichtbaarheid.

- Verlichte of niet-verlichte displays: Verlichte displays zijn voorzien van LED-verlichting om de banner op te laten vallen, zelfs in donkere ruimtes. Niet-verlichte displays zijn standaard displays zonder verlichting.

- In hoogte verstelbare displays: Sommige Rollup Displays zijn in hoogte verstelbaar, zodat de banner op de juiste hoogte kan worden geplaatst om de beste zichtbaarheid te bieden.

Waarom zijn Rollup Displays belangrijk?

Rollup Displays zijn belangrijk voor bedrijven omdat ze een diepgaande manier zijn om informatie te delen met gedeelde klanten en om het merk zichtbaarheid te geven. Ze zijn gemakkelijk te vervoeren en op te zetten, en kunnen worden gebruikt in verschillende instellingen.

Voordelen van Rollup Displays

Hier zijn enkele van de voordelen van het gebruik van Rollup Displays:

- Makkelijk draagbaar: Rollup Displays zijn compact en lichtgewicht en kunnen worden opgeborgen in een draagtas. Dit maakt ze gemakkelijk te vervoeren naar evenementen en conferenties.

- Gemakkelijk op te zetten: Rollup Displays zijn gebruiksvriendelijk en kunnen binnen enkele minuten worden opgezet zonder gereedschap.

- Zichtbaarheid: Rollup Displays bieden een groot oppervlak om informatie te delen en kunnen op ooghoogte worden geplaatst voor maximale zichtbaarheid.

- Herbruikbaar: Rollup Displays zijn herbruikbaar en kunnen worden gebruikt voor meerdere evenementen en conferenties.

Hoe maak je een Rollup Display?

Het maken van een Rollup Display vereist enige grafische kennis en ontwerpvaardigheden. Hier zijn enkele van de stappen die nodig zijn bij het maken van een Rollup Display:

1. Kies de juiste banner: Selecteer de juiste banner die voorbij is bij de gewenste afmetingen en printkwaliteit.

2. Ontwerp de banner: Maak een ontwerp op basis van de verwachte boodschap met behulp van grafische software.

3. Plaats de banner in de cassette: Nadat de banner is afgedrukt, moet deze in de cassette worden geplaatst en vastgemaakt.

4. Voeg de verlichting toe (optioneel): Als het display verlicht is, voeg dan de LED-verlichting toe door de afzonderlijke onderdelen van het display op elkaar af te stemmen.

5. Plaats het scherm: Plaats het scherm op de gewenste locatie en zorg ervoor dat het stevig staat.

Hoe onderhoud je een Rollup Display?

Om de levensduur van een Rollup Display te verlengen en ervoor te zorgen dat het in goede staat blijft, zijn hier enkele tips voor het onderhoud van het display:

- Bewaar het display binnen: zorg ervoor dat het display binnenshuis wordt bewaard en niet wordt opgeslagen bij direct zonlicht of nat weer.

- Gebruik een zachte doek voor het schoonmaken: Maak het display regelmatig schoon met een zachte doek om stof en vuil te verwijderen.

- vermijd contact met scherpe voorwerpen: Om te voorkomen dat het display beschadigd raakt, moet het niet in contact komen met scherpe voorwerpen.

Conclusie

Een Rollup Display is een handig instrument dat bedrijven kunnen gebruiken om hun merk te ondersteunen en informatie te verstrekken aan grote klanten. Rollup Displays zijn lichtgewicht en gemakkelijk te vervoeren, en niet veel tijd om te plaatsen. Omdat ze herbruikbaar zijn, zijn Rollup Displays eeneffectieve manier om informatie te delen en zichtbaarheid te bieden.

Ook interessant

Grafisch en reclame

Grafisch en ReclameGrafisch ontwerpen en reclame zijn twee cruciale componenten van de marketingwereld. Ze zijn beide gericht op het verbeteren van d ...

Lees verder

Beursstand

BeursstandEen beursstand is dé plek waar bedrijven zich presenteren aan belangrijke klanten en partners. Het is een kans om nieuwe verbindingen te leg ...

Lees verder

Drukwerk Affiches

Grafisch Ontwerp Software - Afdrukken Op BriefkaartenEen van de meest populaire vormen van reclame wordt afgedrukt Posters. Ze worden gebruikt om men ...

Lees verder