Wat is tijdelijke Ondersteuning?

Interim omvat een breed scala aan activiteiten die momenteel plaatsvinden, maar hebben geen bijzondere status. Interim-activiteiten worden vaak bevorderd om het bedrijf overeind te houden terwijl het bedrijf concentreert zich op zijn kerncompetenties en andere projecten die belangrijk zijn. De International Human Resources woordenboek beschrijft de term als "een tijdelijk lapmiddel.

Interim

De producten worden ontwikkeld, getest en gedistribueerd. Het eindproduct wordt gebruikt door klanten of consumenten van het bedrijf. Deze producten vormen een deellevering van de dienst of goederen. Interim ondersteunende diensten worden aangeboden met het oog op de levering van de producten aan klanten aan te vullen.

Interim ondersteunende diensten zijn ook beschikbaar wanneer service nodig is wanneer een product in ontwikkeling. Deze tijdelijke activiteit of drager een tijdelijke oplossing die het eindproduct vertegenwoordigt. De aan de klant in dit geval diensten omvatten suggesties en algemene opleiding die waardevol kan zijn wanneer het uiteindelijke product wordt vrijgegeven.

Interim ondersteunende diensten omvatten dingen zoals het opleiden van nieuwe medewerkers, productondersteuning en het beantwoorden van vragen van klanten of consumenten. Deze diensten zijn ontworpen om een ​​impuls geven aan een bedrijf tot de volgende grote release van het product wordt vrijgegeven.

Ondersteuning voor een product maakt ook deel uit van de interim-ondersteuning. Er wordt steun verleend om hulp te klanten of consumenten begrijpen het belang van het product of de dienst en gebruiken volgens de instructies. Interim ondersteunende diensten omvatten het gebruik van testcampagnes en demonstraties werkend product of toepassing.

De interim-ondersteuning is ook ontworpen om te werken met interne teams of groepen van een bedrijf dat verantwoordelijk is voor de ontwikkeling en lancering van het product. De steun zal klanten helpen begrijpen hoe het product zal worden gebruikt en hoe het moet worden gebruikt.

Ook interessant

Human resources

Human resourcesHuman resources is een essentieel onderdeel van elk bedrijf, groot of klein. Het is een afdeling die zich bezighoudt met alles wat te m ...

Lees verder

Detachering

De Waarde van een DetacheringEen waardevolle vaardigheid voor elke werknemer de mogelijkheid om een ​​detachering. Het is een geweldige manier om te b ...

Lees verder

Interim

Wat is tijdelijke Ondersteuning?Interim omvat een breed scala aan activiteiten die momenteel plaatsvinden, maar hebben geen bijzondere status. Interim ...

Lees verder