Trillingen Detectoren

Als u een huis of gebouw met veel ramen, deuren en / of deuren met ramen en deuren met deuren hebben, is het misschien een goed idee om te overwegen het toevoegen van trillingen detectoren op al deze gebieden. Er zijn ook draadloze systemen die handiger zijn, vooral wanneer meer detectoren als passieve infrarood camera (PIR) en andere low-powered sensors stroom moeten werken goed.

Wired systemen kunnen ook gemakkelijker te installeren als gevoelige bewegingssensoren zoals PIRs, trillingen detectoren en andere minder stroom nodig om goed functioneren. Draadloze systemen zijn er in vele verschillende mate van verfijning, inclusief het bedrag van de technologie en software die zijn opgenomen. U kunt kiezen uit een basis draadloze systemen, die de meest elementaire functies hebben, of u kunt kiezen uit geavanceerde beveiligingssystemen die meer geavanceerde en innovatieve functies hebben.

Bij het kiezen van een draadloos systeem, moet je kijken naar een systeem dat een hoge kwaliteit digitale opname-apparatuur met twee microfoons en vier luidsprekers heeft. De digitale opname-apparatuur nodig is om het geluid van de verschillende locaties van de trillingen en geluiden die afkomstig zijn van inbrekers en indringers op te nemen en vast te leggen.

Voordat u een draadloos systeem te kiezen, moet je een aantal dingen, zoals het type van het draadloze systeem, uw behoeften en de kosten te overwegen. Een draadloos alarmsysteem moet worden bewaakt te allen tijde, zodat het alarm gaat af als iemand inbreekt in het huis of bedrijf. De meeste draadloze systemen niet een hardwired binnenkomst in het huis of bedrijf vereisen. Het zal echter nodig hebt van de hoofdingang, waar het alarm afgaat als iemand pogingen om het gebouw binnen te worden geïnstalleerd.

Een goede draadloze beveiliging systeem zal een sensor die wordt geactiveerd als een van de vier muren, ramen of deuren van het huis wordt verstoord of verplaatst op een bepaalde manier, zoals iemand die door een geopende raam of deur te hebben. Sommige Inbraakalarm systemen maken gebruik van sensoren die detecteren of een deur of raam wordt geopend of gesloten met de hand. Deze sensoren worden vaak genoemd deur of raam alarmen en heten de hand sensoren in sommige gevallen.

Een draadloos systeem drie sensoren; één in voorkant, achterkant en zijkant van de deur of raam. Als een van deze sensoren wordt verstoord of verplaatst, zal het alarm afgaan, waardoor het alarm wilt laten klinken.

Ook interessant

Inbraakbeveiliging

Een van de makkelijkste vormen van gaten om gebruik te maken is het kijkgat. Dit werd beroemd gemaakt door de film "The Italian Job". Dit type van ga ...

Lees verder

Alarmbeveiligingsysteem

Inbraak Alarm Systemen - het Houden van Uw Huis en Gezin te beschermenInbraakalarm Systems beschermt waarden en huizen van inbraak. Terwijl de diefst ...

Lees verder

Alarmdetectiesysteem

Hoe een alarmsysteem te installerenBranddetectiesystemen of alarmen zijn een cruciaal onderdeel van de meeste huizen. Ze werken in combinatie met rook ...

Lees verder