De beste online back-upservice voor jouw bedrijf

Waarom is een online back-upservice belangrijk?

Het is zeer belangrijk om een ​​goede back-up te hebben van alle vertrouwelijke gegevens, bestanden en documenten van uw bedrijf. Het kan namelijk voorkomen dat er een systeemcrash is veroorzaakt door een cyberaanval of een natuurramp waardoor al jouw gegevens en bestanden verloren kunnen gaan. Een online back-upservice biedt hier de oplossing voor.

Een goede online back-upservice geeft u de gemoedsrust dat uw gegevens beveiligd zijn en altijd beschikbaar zijn, in kaart brengen wat er gebeurt met uw apparaten van computers. Zelfs in het geval van brand, diefstal, virus of na een menselijke fout, kunnen uw bestanden, gegevens en belangrijke informatie worden hersteld.

De voordelen van een online back-upservice

Er zijn verschillende voordelen te noemen van het gebruik van een online back-upservice. basis vind je een overzicht van de meest belangrijke voordelen:

1. **Veilige opslag:** je bestanden en gegevens worden opgeslagen op beveiligde servers, die beschermd zijn tegen cyberaanvallen, virussen en malware. De back-upservice zorgt voor encryptie van je gegevens zodat ze veilig kunnen worden opgeslagen.

2. **Gemakkelijk herstellen:** in geval van een systeemcrash, natuurramp, diefstal of andere problemen is het mogelijk om je gegevens en bestanden snel en gemakkelijk te herstellen met behulp van jouw online back-upservice. Vaak is dit met een druk op de knop te regelen.

3. **Automatische back-up:** online back-upservices hebben regelmatig automatische back-upmogelijkheden, zodat uw bestanden automatisch worden geback-upt. Hierdoor hoef je niet elke dag handmatig je bestanden te back-uppen en weet je zeker dat alles up-to-date is.

4. **Toegankelijkheid:** je kunt je bestanden waar je ook bent openen en bekijken, als je maar internet hebt. Met jouw gebruikersnaam en wachtwoord kun je op elk apparaat inloggen om jouw bestanden te zien.

Waar moet je op letten bij het kiezen van een online back-upservice?

Als u op zoek bent naar een online back-upservice, zijn er een aantal belangrijke factoren waarmee u rekening moet houden:

1. **Opslagruimte:** Hoe groot is de toegevoegde die je krijgt aangeboden? Heb je voldoende ruimte voor jouw bedrijf of moet je extra betalen voor extra samengevoegd?

2. **Beveiliging:** Hoe zijn jouw bestanden en gegevens beveiligd? Worden ze opgeslagen op beveiligde servers? Wat voor encryptiemethode wordt er gebruikt?

3. **Prijs:** Wat is de prijs van de online backup service? Hoe zit het met eventuele extra kosten, zoals voor extra toegevoegd?

4. **Betrouwbaarheid:** Hoe betrouwbaar is de backup service? Krijg je garanties op het herstellen van jouw gegevens?

5. **Gebruik gecombineerd:** Hoe gemakkelijk is de back-upservice in gebruik? Kan je gemakkelijk bestanden toevoegen en herstellen?

De beste online back-upservices

Er zijn talloze online back-upservices beschikbaar, elk met hun eigen voor- en nadelen. U kunt overwegend een lijst vinden met de beste online back-upservices die u kunt overwegen:

1. **Backblaze:** Backblaze is een populaire back-upservice die zeer betaalbaar en onbeperkt gedeeld wordt aangeboden. De software is eenvoudig te gebruiken, waardoor het een goede keuze is voor kleine bedrijven.

2. **Carbonite:** Carbonite is een bekende en betrouwbare back-upservice die geschikt is voor zowel kleine als grote bedrijven. Het biedt automatische back-up en heeft geavanceerde beveiligingsfuncties.

3. **CrashPlan:** CrashPlan biedt onbeperkte verzamelde en automatische back-ups voor een zeer betaalbare prijs. Het heeft krachtige beveiligingsfuncties en is compatibel met zowel Windows als Mac.

4. **IDrive:** IDrive is een ervaren back-upservice die geschikt is voor zowel bedrijven als individuen. Het heeft een grote verzameling, automatische back-up en een goede reputatie op het gebied van beveiliging.

5. **SpiderOak:** SpiderOak is een veilige back-upservice die zich richt op privacy en beveiliging. Het biedt automatische back-up en heeft een focus op encryptie en veilige opslag.

Conclusie

Een online back-upservice is een belangrijk instrument om de veiligheid van uw bedrijfsgegevens te maximaliseren. Het is daarom belangrijk om een ​​betrouwbare en veilige back-upservice te kiezen. Door te kiezen voor Backblaze, Carbonite, CrashPlan, IDrive of SpiderOak kunt u erop vertrouwen dat uw gegevens veilig en altijd beschikbaar zijn, alles wat er gebeurt met uw apparaten van computers.

Ook interessant

It services

Waarom U zou Moeten Overwegen het Gebruik van iT-DienstenIn dit artikel gaan we een kijkje bij enkele van de belangrijkste voordelen van IT-diensten t ...

Lees verder

Reparaties Laptop

Reparaties LaptopBen jij ook zo afhankelijk van je laptop? Of je nu studeert, werkt of gewoon graag surft op het internet, een goed werkende laptop is ...

Lees verder

Reviseren Laptops

Reviseren LaptopsAls u op zoek bent naar een voordelige manier om een ​​nieuwe computer te krijgen, kan het reviseren van een laptop een slanke oploss ...

Lees verder