Als u deze stappen volgt, zou u uw laptopscherm gemakkelijk moeten kunnen vervangen. Sommige dingen die u moet onthouden, zijn de eerste keer dat u een scherm op een laptop of notebook vervangt. U kunt het beste beginnen door over de laptop te kijken om er zeker van te zijn dat alles correct is uitgelijnd.

Wanneer u alles op zijn plaats heeft, plaatst u uw laptopschermvervangingstool zoals u met elke andere tool zou doen. U moet ervoor zorgen dat u het juiste formaat mes gebruikt, zodat het gereedschap het scherm goed snijdt en ervoor zorgt dat het niet valt.

Nadat je het scherm met het mes hebt uitgesneden zodat het in de laptoptas past, plaats je het scherm terug in de hoes en maak je het vast met het kofferdeksel. Nu ben je klaar om je screenprotector om te doen. Zet ook de deksels vast door de screenprotector te gebruiken.

Nu ben je klaar om je laptop of notebook weer te gebruiken met je nieuwe scherm. Als je de schermbeschermer niet hebt, wil je misschien een schermbeschermer onderzoeken die het hele scherm bedekt, zodat je je geen zorgen hoeft te maken dat je per ongeluk het scherm krast terwijl je aan het typen bent.

Bij de meeste vervanging van een laptopscherm kunt u verwachten dat u tussen de vijfhonderd dollar en enkele duizenden dollars uitgeeft aan de vervanging van een laptopscherm. Afhankelijk van de fabrikant van de laptop kan die prijs variëren van één tot driehonderd dollar, dus houd daar rekening mee als je op zoek bent naar je schermvervanging.

Met dat alles in gedachten, is het tijd om door te gaan naar de volgende stap in het vervangen van laptopschermen. Dat is om de onderdelen te vinden die je nodig hebt om het scherm te vervangen.

Er zijn veel verschillende plaatsen waar u de onderdelen kunt krijgen die u nodig hebt om aan de slag te gaan, inclusief winkels en online retailers. Je zult merken dat sommige ervan beter zijn dan andere.

Met in de winkel gekochte exemplaren kunt u er waarschijnlijk zeker van zijn dat u krijgt waar u voor betaalt. Maar als u een beperkt budget heeft, is online winkelen misschien een optie voor u.

.

Ook interessant

It services

Waarom U zou Moeten Overwegen het Gebruik van iT-DienstenIn dit artikel gaan we een kijkje bij enkele van de belangrijkste voordelen van IT-diensten t ...

Lees verder

Reparaties Laptop

Natuurlijk, als je niet wilt krijgen in de gewoonte van het krijgen van een laptop gerepareerd en ervoor te zorgen dat de iPad blijft veilig, dan moe ...

Lees verder

Reviseren Laptops

Dus, als u op zoek bent naar een individueel bedrijf dat de dienst van upgraden laptop kan bieden, kunt u kijken op het bereik van laptops die door d ...

Lees verder