De Environmental Audit Committee van het Huis ofCommons heeft een onderzoek waaruit bleek dat een alarmerend aantal gemeenten niet goed presteren volgens de hoogste normen uitgevoerd. Dit een punt van zorg verlaat zeker. De ergste gevallen zijn mensen die gewoon niet voldoen aan de vereiste normen, dat is iets dat echte schade kunnen veroorzaken. Wanneer de criteria van de Rekenkamer is ingesteld, moet dit niet gebeuren.

Een van de grootste voorbeelden van de tekortkomingen van het Environment Agency is het gebruik van de aankoop en verkoop van grond. Dit wordt vaak verkeerd gedaan en heeft geresulteerd in de bouw van gebouwen zonder de juiste bouwvergunning.

Er is veel energie gestoken in milieuvoorschriften te zetten, maar wat gebeurt er als deze niet worden nageleefd? Het huidige probleem is dat sommige mensen schijnen te vergeten dat er één wet voor iedereen en het Milieuagentschap moet de verantwoordelijkheid nemen om ervoor te zorgen dat iedereen zich aan het.

De Environmental Audit Committee heeft advies uitgebracht over deze materie en het kabinet ingestemd met de uitvoering ervan. In aanvulling op deze, de regering overeengekomen om alle acties en beslissingen te herzien binnen de Environment Agency om ervoor te zorgen dat ze zijn genomen in overeenstemming met de vereiste normen voldoen.

Een voorbeeld van de problemen met de Environment Agency is de manier waarop het beslist wat is veilig voor het milieu. Dit kan worden gezien als iets dat niet relevant is voor het milieu, maar helaas is de Environment Agency is er om het milieu te beschermen en daarom beslist wat veilig is.

Ik kan niet genoeg benadrukken het belang van handhaving van de wetgeving voor elk geval van het milieu. Doet u dit niet zal blijven leiden tot veel problemen, niet alleen voor het milieu, maar ook voor iedereen die een beroep doen op de omgeving voor hun leven. Een ding dat de overheid kan doen is ervoor te zorgen dat elk geval van schade aan het milieu juiste manier omgaat.

Elk geval van schade aan het milieu moet worden onderzocht en de passende maatregelen worden genomen, de Environment Agency hebben de plicht om ervoor te zorgen dat schade aan het milieu wordt behandeld op een eerlijke en verantwoorde wijze. Dit is de eerste stap en vervolgens dient te nemen maatregelen van daaruit. de Environment Agency is nodig om ervoor te zorgen dat deze beslissingen eerlijk worden genomen en als gevolg daarvan is er geen excuus voor het niet handhaven van het milieurecht.

.

Ook interessant

Milieu

De Environmental Audit Committee van het Huis ofCommons heeft een onderzoek waaruit bleek dat een alarmerend aantal gemeenten niet goed presteren vol ...

Lees verder

Recyclage

RecyclageRecyclage is een essentieel onderdeel van onze moderne samenleving. Het is een proces waarbij afvalmateriaal wordt vervangen in nieuwe, bruik ...

Lees verder

Afvalbehandeling En Afvalverwerking

Afvalbehandeling En AfvalverwerkingAfvalbehandeling en afvalverwerking zijn twee termen die vaak door elkaar worden gebruikt. Hoewel ze allebei te mak ...

Lees verder