Zijn MilieuAdvies Meer Geschikt Voor Jonge Mensen Dan de Omgeving van zijn Familie?

Wanneer we spreken over het milieu, heeft een nieuwe term onlangs geïntroduceerd: Milieuadvies. Dit zijn woningen die zijn aangepast aan het hele gezin, het verlaten van de tiener helemaal alleen, al die tijd leren, in hun eigen kleine manier, hoe om te gaan met andere tieners.

Milieuadvies

Deze woningen zijn meer geschikt voor het type van de jongeren die op zoek zijn naar een "bonding" ervaring, in plaats van mensen op zoek naar een plek om te spelen op het moment dat ze alleen zijn. Ook de interactie met andere jongeren is minimaal; het is enkel omwille van het hebben van plezier, niet per se te re-integreren in het schoolsysteem.

Als je kijkt naar de kinderen in deze omgevingen, wat zie je? Je ziet een jong persoon, volledig toegewijd aan hun omgeving. Zij zullen in de echte wereld worden gere-integreerd later, nadat ze enige ervaring binnen de omgeving hebben gehad.

Het milieu is waar het om gaat. Als we zeggen dat het milieu belangrijk is, betekent dit dat het niet het huis; het is het milieu dat is het belangrijkste. Het maakt niet uit of de tiener ooit uit de woning is geweest, het is wat ze zijn, waar ze zijn geweest en hoe ze met elkaar in die zaken.

Er wordt vaak gezegd dat volwassenen moeten actief worden betrokken bij hun omgeving om te leren, maar dat is niet het geval. Wat is er gebeurt is dat de tiener wordt onderwezen door hun omgeving - door andere mensen, natuurlijk, en niet alleen de familie.

Het milieu is waar ze ontmoet andere tieners, en dat is de plaats waar zij een identiteit vormen voor zichzelf.

Ook interessant

Milieu

De Environmental Audit Committee van het Huis ofCommons heeft een onderzoek waaruit bleek dat een alarmerend aantal gemeenten niet goed presteren vol ...

Lees verder

Recyclage

De Milieu-Impact van RecyclingRecycling heeft een zeer gunstig proces voor alle levende wezens zijn, want mensen zijn begonnen met het verzamelen en r ...

Lees verder

Afvalbehandeling En Afvalverwerking

Hoe wordt afval geclassificeerd als afval?De term afvalverwerking en afvalverwerking (WTP) is eigenlijk vrij gecompliceerd en heeft veel verschillende ...

Lees verder