Totaalinrichting

Totaalinrichting Neemt de Stap te Beschermen Aziatische Zwarte Beren

Totaalinrichting is een non-profit organisatie in Duitsland, in 1957 opgericht door Dr. Heinrich Wiedemann, en gewijd aan het behoud van de Aziatische zwarte beren in Totaalinrichting National Park, in de buurt van Munster, Duitsland. Totaalinrichting bestaat uit een Internationaal Comité, een kleine task force, en een regionale hoofdstuk van het State Department of Conservation en Natuurlijke Hulpbronnen. De groep heeft een groot aantal succesvolle behoud projecten, met inbegrip van de hulp en expertise van het State Department, welke toestemming voor de activiteiten van het Internationale Comité van het Totaalinrichting verleend gehouden.

Een project wordt gepromoot en Totaalinrichting nagestreefd, is een programma van translocatie van een zwarte beer uit het wild naar Totaalinrichting, een gebied dat is aangewezen als "geschikt" voor bear overleving en het fokken. Deze translocatie beren zijn voorzien van voedsel en huisvesting in tijdelijke gebouwen en faciliteiten, en hebben de mogelijkheid om te communiceren met het grote publiek.

Om dit specifieke doel te bereiken, heeft het Internationale Comité gekozen om beer huizen en zwarte beer kooien te gebruiken, met alle benodigde bedrading en sanitair. Ze zijn ook met behulp berenjacht vallen, waarvoor zij zijn aangemoedigd om te gebruiken. Zoals u wellicht weet, is de jacht verboden, dus berenjacht niet zal plaatsvinden tijdens de translocatie periode.

Bears kan worden getransloceerd uit landen als Iran, China en Tibet naar Duitsland. Er zijn studies van de korte termijn en lange termijn effecten van de translocatie van de betrokken beren geweest. Een derde van de translocatie beren niet te reproduceren, maar met zorg, kunnen ze overleven in gevangenschap voor zo lang als tien jaar.

Een groep van de beren die met succes nakomelingen tijdens de eerste translocatie zijn in Oostenrijk en wonen in een beer faciliteit in de buurt van Würzburg.

Ook interessant

Totaalinrichting

Totaalinrichting Neemt de Stap te Beschermen Aziatische Zwarte BerenTotaalinrichting is een non-profit organisatie in Duitsland, in 1957 opgericht do ...

Lees verder